Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Beeldvormende ronde

donderdag 15 juni 2023

19:30 - 22:00
Locatie

Raadzaal en 1.11 (het Klavier)

Voorzitter
Kiki van Eijndhoven en Caroline Samuels - Soeterboek
Toelichting

Let op: er vinden deze avond twee parallelle sessies plaats.
- Afwegingskader inkoop Wmo begeleiding vindt plaats in 1.11
- Integraal Beheerprogramma Openbare Ruimte vindt plaats in de Raadzaal. Tijdens dit agendapunt vindt er ook een rondwandeling plaats.

Agenda documenten

Agendapunten

 1. NB: Deze avond is verdeeld in twee parallelsessies die tegelijkertijd plaatsvinden. 

  U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen en mee te praten.

  Vooraf aanmelden is niet nodig.

 2. 1
  Opening
 3. 2.a

  Het college informeert de gemeenteraad over het afwegingskader inkoop Wmo begeleiding en het voorgestelde scenario om vanaf 2024 aan te sluiten bij de regio Hart van Brabant.

 4. 2.b

  Het kader voor het beheer van de openbare ruimte wordt gevormd door de IBOR-nota en bijhorende beheerplannen. Deze lopen in 2023 en 2024 af en moeten op basis van de BBV geactualiseerd worden. Met dit Integraal Beheerprogramma Openbare Ruimte (IBOR) wordt duidelijk hoe en wanneer de gemeente Loon op Zand haar middelen inzet om haar kapitaalgoederen in stand te houden en hoe de beleidsdoelstellingen met betrekking tot de leefomgeving worden gerealiseerd. In de beeldvormende ronde wil het college u graag informeren over de concept nota die dan beschikbaar is en de principes en scenario’s verder toelichten. Tevens zal het college de resultaten van de uitgevoerde enquête onder inwoners delen. Voorafgaand aan de beeldvormende bespreking zal er een toelichting inclusief rondwandeling plaats vinden over beeldkwaliteiten van het CROW.

 5. 3
  Sluiting